Vin bun – înlocuitor pentru mărturiile de nuntă
Vin bun – înlocuitor pentru mărturiile de nuntă

Publicat 21 November 2022

Vin bun – înlocuitor pentru mărturiile de nuntă? CLICK pentru mai multe informații de interes pentru tine!

vin bun


De ce să alegi să oferi un vin bun în cadrul mărturiilor și ce este bine de știut? Iată mai multe informații care te-ar putea interesa!

Ziua nunții tale nu ar fi la fel de distractivă sau de memorabilă fără toți prietenii și familia iubitoare, care au venit pentru a sărbători cu tine. 

Aşa că, exprimați-vă mulțumirea cu ajutorul unor mărturii de nuntă care vor fi apreciate de invitații dvs. Nu irosiți bani pe obiecte pe care invitații le vor arunca sau le vor lăsa pe mese. Dacă vreți să fiți originali, optați pentru o variantă savuroasă: sticla de vin bun ca mărturie de nuntă!

 

Există o tradiție la nunți în care cei care se căsătoresc oferă cadouri pentru toți invitații, numite în mod obișnuit mărturii de nuntă, doar pentru a împărtăși un moment atât de important cu mirii. Cadoul nu trebuie să fie scump, de fapt poate fi făcut chiar de noi, dacă asta ne dorim.

 

V-ați săturat de clasicele migdale cu zahăr, ceramică și obiecte inutile care vor fi depozitate într-un sertar? Vremurile în care invitațiilor le erau dăruite trabucuri, evantaie de mână, figurine, fotografii, cărți de amintiri și alte cadouri tradiționale la nunta bunicilor noștri sunt acum istorie. Trebuie spus totuși, că darurile pentru invitații la o petrecere de nuntă rămân încă ca un obicei invariabil.

 

În prezent, vinul capătă o rezonanță puternică în rândul mărturiilor de nuntă și a devenit un gest apreciat de toată lumea. În cazul în care sunteți pasionați de vin bun și doriți să includeți în nunta voastră mici detalii legate de acest subiect, vă puteți răsfăța în voie cu mărturiile de nuntă și cu alte cadouri legate de vin. Vinul, prin intermediul simțurilor și al minții noastre, generează o serie de emoții în noi. Vinul trebuie să spună povești, iar dacă este însoțit de o emoție, acele momente devin și mai speciale. O nuntă reunește toate acestea.

 

Pentru ca surpriza să fie una reușită, urmează aceste sfaturi și idei pentru ca sticla de vin să fie folosită ca mărturie de nuntă pentru nunta ta!

 

Alegerea vinului ca o favoare de nuntă!

Alegerea vinului trebuie să fie foarte atentă. Desigur, trebuie să fie un vin de înaltă calitate. În funcție de zona din care provine, veți putea opta pentru cele mai bune sau pentru cele mai tradiționale etichete. Ca o alternativă la vin, puteți alege și un lichior fin.

 

Personalizare proprie

Puteți personaliza singuri eticheta, recurgând la bricolaj, poate gândindu-vă la o imagine sugestivă cu voi, inserând numele voastre și toate detaliile nunții. Puteți cere unui grafician să creeze designul care va fi apoi imprimat în tipografie. Multe crame oferă posibilitatea de a adăuga acele detalii personale care ar trebui să amintească de nunta dumneavoastră. Puteți modifica eticheta existentă sau puteți adăuga o eticheta pe gâtul sticlei cu toate informațiile necesare.


 

Tradiție

Nu este necesar să renunțați la dulcețuri, dimpotrivă! O pungă mică de produse de patiserie cu migdale delicioase poate însoți acest cadou gastronomic special! Produsele aparținând sectorului alimentar și vinicol sunt cele mai apreciate de toată lumea, oaspeții dumneavoastră vor fi surprinși și vor aprecia fără îndoială cadoul. Aşa că, selectați cu grijă tipul de vin care să vă satisfacă cel mai bine simțurile și, dacă vă place handmade-ul, creați o frumoasă mărturie de nuntă făcută chiar de dumneavoastră, decorând sticlele cu panglici și pungile cu migdale confiate și felicitări cu fraze de nuntă.

 

Iată şi câteva exemple de mărturii creative cu vin pe care invitaţii dumneavoastră le vor aprecia cu siguranţă:

 

1. Cuvinte de mulţumire pe eticheta sticlei de vin. Spuneți-le prietenilor și familiei dvs. cât de mult înseamnă pentru dvs. - chiar pe sticlă.

2. Dop pentru sticla de vin. Cu un dop de vin, oaspeții tăi se vor gândi la tine cu fiecare înghițitură!

3. Mini-sticle de vin bun. Pentru o mărturie de nuntă ușor de transportat, aceste mini-sticle sunt perfecte!

4. Bilete însoţitoare pentru sticlele de vin. Lăsați vinul să vă ghideze mesajul pentru aceste cărți de însoțire elegante!

5. Sticle de vin cu monogramă. Aveți o monogramă de nuntă personalizată pentru invitații și tortul de tort? Atunci lăsaţi-vă amprenta și pe o sticlă de vin!

6. Sticle de vin cu etichete. Etichetele robuste adaugă o notă sofisticată mărturiilor de tipul unei sticle de vin!

7. Sticle de vin personalizate. Folosiți fotografia de logodnă încorporând-o într-o etichetă unică!