Crame
Cramele noastre
Vino Italia înseamnă vin bun, de pe meleagurile italiene, acolo unde nu trebuie să ai un motiv să bei un pahar de vin, ci o faci de plăcere, din dorința de a descoperi aroma, gustul, dar și versatilitatea băuturii.

Italia este acea țară în care calitatea mâncării și a vinului sunt de o importanță primordială la fiecare masă.

Cu vin produs în fiecare regiune a țării, din Milano și până la Vesuviu, cramele italiene se găsesc pe fiecare deal, vale și câmpie. Strugurii sunt aproape o comoară națională, motiv pentru care peste 310 mii de crame le celebrează aromele variate și vibrante. Multe dintre aceste crame reprezintă adevărate obiective turistice, străinii fiind fascinați de plimbările printre vițele de vie și degustările de vin.

Aici, viticultura este adânc înrădăcinată în cultura și stilul de viață local. De fapt, Italia este una dintre cele mai vechi națiuni producătoare de vin din lume. Probabil de aceea cramele italiene se numără în prezent printre cei mai mari exportatori de vin la nivel global, o industrie comparabilă doar cu cea a Franței. Iar pentru că vinul italian local nu este doar cantitativ, ci și calitativ, este un fapt cunoscut că italienii sunt unii dintre cei mai mari băutori de vin din lume.

Noi ne-am gândit că și tu meriți să te bucuri de aceste arome savuroase, chiar dacă ești acasă, iei o cină cu familia sau dai o petrecere cu prietenii. Meriți să guști cultura italiană, indiferent unde ai fi, iar pentru acest lucru poate că ar fi bine să deguști un vin bun.