Cantina di Santadi
Din 1960, vinuri făcute cu artă
Vinăria Cantina di Santadi este situată în zona Sulcis, în sud-vestul Sardiniei, la doar câțiva kilometri în linie dreaptă de plajele orbitoare și dunele de nisip alb din Porto Pino. A fost înființată în 1960 și, după unele dificultăți inițiale, o nouă conducere i-a dat un impuls decisiv, motivată de o hotărâre puternică care a stârnit entuziasm și pasiune. Astfel, crama s-a angajat într-un program ambițios, adoptând noi strategii și obiective clare, eficientizând operațiunile și emitând linii directoare coerente cultivatorilor de struguri membri.
Vinul bun se naște în vie – sarcina noastră este să îmbunătățim calitatea strugurilor printr-o cultivare iscusită, iar apoi, în cramă, să folosim la maximum acest dar al naturii.
Crama Santadi procesează în principal struguri negri, aproximativ 75% din producția totală. Cele mai importante soiuri sunt Carignano, Monica, Sangiovese, Syrah, Merlot și Bovaleddu pentru vinurile roșii, și Vermentino, Nuragus, Chardonnay și Nasco pentru vinurile albe.
Metodele de cultivare a viei sunt atent concepute pentru a menține o producție scăzută pe plantă și, astfel, pentru a maximiza calitatea strugurilor.
Vezi Vinuri
Parteneri
Cramele noastre
Program de lucru

Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Sâmbătă: 10:00 - 17:00

Adresa
Strada Scurtă FN, Arad,
România