Fratelli Giuliari
Fratelli Giuliari, unul dintre cei mai prestigioși producători de vin din provincia Verona, situată în inima regiunii Veneto. Într-o zonă istorică cunoscută pentru tradiția viticolă, pasiunea noastră pentru vinificare și angajamentul pentru excelență ne plasează în fruntea industriei.

Provincia Verona se mândrește cu numeroase premii și recunoașteri în domeniul viticulturii, stimulându-ne să ne dedicăm în continuare pentru a obține cele mai fine vinuri. La Fratelli Giuliari, ne-am asumat misiunea de a valorifica în mod optim potențialul de producție al regiunii noastre, îmbunătățind constant calitatea și explorând noi piețe.

Vinurile noastre se remarcă prin echilibrul perfect între dulceața naturală a strugurilor, conținutul adecvat de alcool și o aciditate bine definită. Această combinație armonioasă nu numai că amplifică aromele distincte ale fiecărui soi, dar asigură și o evoluție elegantă în timp, transformând momentele de degustare în experiențe de neuitat.

Vă invităm să descoperiți bogăția și rafinamentul vinurilor noastre, create cu grijă și pasiune în inima Italiei. Fie că sunteți un cunoscător avizat sau un pasionat în căutare de noi aventuri gustative, la Fratelli Giuliari veți găsi mereu un vin care să vă încânte simțurile și să vă aducă bucurie în fiecare pahar.
Vezi Vinuri
Parteneri
Cramele noastre