Gran Appasso
Totul a început în anii '20 când Manlio Mergè începe producția de vin și ulei. Manlio transmite fiului său Armando această pasiune, care în anii '70 înființează compania de familie în zona dintre marginea Frascatiului, Monte Porzio Catone și Agro Romano. Datorită calității producției și angajamentului constant al lui Armando, compania dobândește în câțiva ani un rol important în peisajul viticol al Castelli Romani.

În 1995 Felice Mergè transformă compania fondată de tatăl său Armando în Femar Vini. Compania se bazează pe strugurii săi și pe vinurile provenite de la companiile asociate, permițându-i să ofere clienților săi o selecție diversă de produse. Expertiza lui Felice, spiritul său de experimentare, zelul și dragostea pentru pământul în care a crescut, care s-au dezvoltat de-a lungul anilor, au dus producția companiei la un nivel superior, atât calitativ, cât și cantitativ.

Astăzi, Femar reprezintă ingeniozitatea lui Felice și pasiunea lui Armando: numele companiei este de fapt un acronim pentru Felice Mergè Armando și reprezintă spiritul generației a treia Mergè, dedicată inovației, dar extrem de respectuoasă față de teritoriu și tradiție.
Vezi Vinuri
Parteneri
Cramele noastre