Revi Spumanti
1982 Paolo Malfer a decis să înființeze Revì, o firmă de vinuri care își găsește propria inspirație în fizz, după ani de teste și dovezi, prin ele a perfecționat tehnicile de producție, pe care le-a studiat la școală.

Numele „Revì” derivă din toponimul zonei de producție. Această zonă, conform legendei, era perfectă pentru cultivarea unui soi superior de viță de vie. Din această viță s-a obținut un vin regal: Vinul Regelui. ("Re Vin" sunt doi termeni dialectali care înseamnă "Rege Vin", în vorbirea de zi cu zi cuvintele sunt apocopate și "Re Vin" devine Revì). Acordând o atenție extremă cercetării de cea mai înaltă calitate și menținând întotdeauna o legătură puternică cu teritoriul Trentino, Revì produce doar calitatea TRENTODOC, vinul spumant din Trentino.

De-a lungul anilor ceilalți membri ai familiei au devenit la fel de pasionați, ceea ce a permis înființarea firmei, iar datorită unei strânse colaborări a crescut numărul sticlelor și al tipologiilor produse de vin spumant TRENTODOC.
În prezent, Revì își confirmă misiunea: a fi un sinonim al excelenței în producția de TRENTODOC.
Vezi Vinuri
Parteneri
Cramele noastre