Despre noi
BINE AI VENIT
Cine suntem

Suntem cei care aducem Italia la tine.

Vino Italia este principalul furnizor de vin cu specific italian din România, este acel magazin online în care te poți bucura de diversitatea sortimentelor de vin, preparate cu drag de cele mai cunoscute crame din Italia.

Am putea spune că aducem prin tot ceea ce facem, Italia acasă la tine, acolo unde calitatea și tradiția sunt conservate cu mare atenție.

Vino Italia este principalul importator de produse tradiționale italiene, dar și un bun furnizor de vin italian. Și pe lângă toate acestea, completăm gama de vinuri italiene cu paste, mezeluri și deserturi, toate cât se poate de gustoase.

Pentru că ne dorim ca și tu să te bucuri de Italia, chiar și de acasă.

Despre noi
Ce facem
Cele mai fine vinuri italiene
Gama noastră de vin italian cuprinde sortimente pentru toate gusturile. Sunt aduse chiar din Italia, astfel încât tu să te bucuri de diversitate, de calitate, de gusturi și arome diferite. De la vinuri albe elegante și până la prosecco îndrăzneț, la Vino Italia găsești de toate, dar mai ales produse bine și atent selecționate.
Importator și distribuitor vinuri
Aducem cele mai îndrăgite branduri de vin italian, având mereu pe stoc sute de etichete de vin alb, roșu, rosé, spumant, prosecco sau chiar bag-in-box. Iar dacă nu știi ce să alegi, experții noștri te pot ajuta să găsești sortimentul perfect pentru tine sau evenimentul tău.
Băuturi pentru evenimente
Vin italian bun – iată secretul pentru un eveniment reușit. Vino Italia îți pune la dispoziție o diversitate de sortimente din vinurile preferate, astfel încât evenimentul tău să se desfășoare exact așa cum ai planificat, dar mai ales să beneficieze de acel strop fin de eleganță italiană.
Vinuri fine italiene

Vin italian, vin cu specific, diversitate, arome și versatilitate – toate acestea definesc Vino Italia, acel loc unde atât cei pasionați, cât și simpli cunoscători ai aromelor vinului italian încearcă să descopere acea potrivire perfectă dintre paharul de vin și felul principal de mâncare.

Un vin bun înseamnă întotdeauna soiuri de struguri cunoscute, regiuni viticole unde oamenii își dedică întreaga activitate pentru ca la final butoaiele de stejar să păstreze spre conservare această licoare de care noi toți suntem cu adevărat îndrăgostiți.

Și pentru că gusturile nu se discută, da – la Vino Italia găsești ceva potrivit pentru fiecare!

Povestea noastră

Vino Italia înseamnă poveste spusă la un pahar de vin italian, de cea mai bună calitate, înseamnă atenție acordată produselor, înseamnă etichete de vin alb, vin roșu sau rose, ce provin din cele mai însemnate crame italiene.

Vino Italia înseamnă povestea spusă cu tâlc a vinului bun, înseamnă ambiția unui om care a venit de departe, din Italia, impresionat de frumusețea locurilor din România, de peisaje și natură atât de bine conservate încât a considerat acest loc parte a sufletului său, un loc de retragere, de regăsire, un loc pe care și-a permis să îl testeze cu cele mai rafinate gusturi și arome. Gabriele Mei este un antreprenor italian ce a pornit la pas prin România făcând curse offroad, drumeții și plimbări cu grupuri de turiști. Și pentru că iubește atât de mult aceste locuri, dar mai ales pentru că ospitalitatea oamenilor de aici seamănă cu cea a italienilor băștinași, acesta le-a făcut tuturor o „invitație” spre vin de bună calitate, spre vin italian.

Gabriele Mei este cel ce a adus Italia mai aproape de România, este cel ce a creat Vino Italia, un loc unde oamenii frumoși se strâng laolaltă pentru a descoperi acel buchet găsit într-un pahar de vin de bună calitate.

Călătorie, acomodare, food & drinks – iată de ce Gabriele Mei a considerat potrivită ideea înființării unui magazin care să le facă cunoștință românilor cu vinul italian, cel cu specific, cel cu aromă, mai exact cu cel mai bun vin din lume.

Pasiunea pentru vin, tradiția, respectul pentru pământ și oameni, calitatea produselor, toate acestea își găsesc locul într-un singur punct, acasă la Vino Italia.

Echipa Vino Italia înseamnă oameni cu experiență, înseamnă personal dedicat, gata oricând să îți răspundă la întrebări, să îți povestească ce anume te interesează. Echipa Vino Italia vrea să îți facă cunoștință cu acel vin bun italian, în așa fel încât să te întorci întotdeauna la noi cu drag, dar mai ales cu credința că vei găsi mereu oameni care să îți răspundă nelămuririlor tale și care să te ajute să descoperi sticla de vin preferată.

Gabriele Mei
CEO
Lorena Lavinia
Reprezentant vânzări
Ramona Mărginean
Manager vânzări
Andreea Maftei
Manager marketing
Parteneri
Cramele noastre