Torri Cantine
Situată între Marea Adriatică și Muntele Gran Sasso, pe dealurile pitorești și fertile ale Teramo, crama Torri Cantine cultivă cu pasiune strugurii săi. Fondată în 1966, această cramă îmbină tradiția cu inovația, continuând să producă o gamă variată de vinuri de calitate, fără a uita rădăcinile sale istorice.

Dealurile însorite, acoperite cu viță de vie, oferă o diversitate de arome și culori ale pământului încălzit de soare. Viile Torri Cantine se întind pe 60 de hectare în comunele Colonnella, Controguerra și Torano, în provincia Teramo, la altitudini cuprinse între 100 și 300 de metri deasupra nivelului mării. Clima favorabilă și solul bogat, împreună cu munca dedicată în vie și în pivniță, permit obținerea unor vinuri excepționale.

Cu rădăcini puternice și mândră de moștenirea sa, Torri Cantine scrie acum o nouă poveste, bazată pe respectul față de natură și de struguri, pe idei inovatoare și pe excelență fără compromisuri. Aceste valori fundamentale se reflectă în noile etichete, care exprimă pe deplin calitatea și unicitatea terroir-ului.

Producător de vinuri bio și prezent în Abruzzo de peste 60 de ani, Torri Cantine a avut întotdeauna respectul pentru natură și teritoriu ca principiu de bază.
Vezi Vinuri
Parteneri
Cramele noastre