Casisano
Vinurile grozave necesită așteptare. Același lucru s-ar putea spune și despre o cramă de calitate.

Moșia acestei crame își are originea într-o familie romană care s-a îndrăgostit de proprietate în 1990, plantând primele podgorii și construind crama. Totuși, familia Tommasi a preluat abia în anul 2015 crama, intervenind rapid cu un proiect agronomic substanțial pentru recuperarea podgoriilor și tăierea plantațiilor de măslini. Ei au reorganizat crama și pivnița, iar acum sunt în curs de planificare a unei restaurări parțiale, extinzând crama folosind materiale sustenabile.

Casisano se află printre dealurile liniștite ale Toscanei, înconjurată de crame nobile și de măslini maiestuoși. Vinurile Casisano sunt rezultatul a 100 de ani de pasiune, experiență și dragoste pentru superbele meleaguri Montalcino. Butoaiele mari de stejar sunt semnătura familiei Tommasi în producerea vinului.

Familia Tommasi este implicată în producția de vin de peste 100 ani, de când, în 1902, Giacomo Battista Tommasi a cumpărat o mică podgorie în Valpolicella. În toată această perioadă, timp de patru generații, familia a reușit să managerieze cu succes această activitate, păstrând în același timp respectul, înțelegerea și dragostea fundamentală pentru tradiție și pământ. Prin urmare, Casisano este ultima achiziție a marelui proiect de familie Tommasi. Prețioasele vinuri Casisano îmbătrânesc în liniștea armonică a cramei.
Vezi Vinuri
Parteneri
Cramele noastre