Poggio Le Volpi
Pentru a înțelege rădăcinile Poggio Le Volpi, trebuie să facem un salt înapoi de aproape un secol, până în 1920. Atunci Manlio Mergè a început producția de vin și ulei. Pasiunea sa pentru pământ a fost transmisă fiului său Armando și apoi nepotului său Felice. Ambii au transformat visul bunicului Manlio în realitate, înființând în 1996 Ferma Poggio le Volpi în Monte Porzio Catone. Această zonă, cunoscută pentru originea sa vulcanică, este intrinsec fertilă. Poggio le Volpi reprezintă primul punct de cotitură semnificativ în afacerea familiei.

* 1920: Manlio Mergè începe producția de vin și ulei.
* 1996: Armando și Felice Mergè înființează Ferma Poggio le Volpi în Monte Porzio Catone.

Dacă Armando a inițiat producția din Monte Porzio Catone și a extins compania de la una locală la una națională, Felice, cu acuitatea sa de afaceri, a devenit enolog, conducând compania să devină una dintre cele mai interesante întreprinderi de vinificație din regiunea Lazio. Această transformare a adus Poggio le Volpi o mare apreciere printre iubitorii de vin de nișă, atât pe plan național, cât și internațional.
Felice Mergè cultivă o tradiție modernă și variată de vinificație, reflectând spiritul eclectic și ambițios al lui Manlio și Armando Mergè. Din 1920, povestea Mergè este despre teritoriu, pasiune și calitate.

Poggio le Volpi reprezintă:
* Tradiție: Respect pentru moștenirea și patrimoniul vinificației.
* Inovație: Pasiune pentru tehnici noi și experimentale de vinificație.
* Bogăție Ampelografică: Utilizarea varietăților bogate și diverse de struguri ale pământului.

Dedicarea Poggio Le Volpi pentru aceste valori a poziționat compania în fruntea industriei vinicole din regiunea Lazio, aducând contribuții semnificative atât culturii vinului naționale, cât și internaționale.
Vezi Vinuri
Parteneri
Cramele noastre