Cristo di Campobello
După un deceniu petrecut cultivând vinuri, se naște viziunea unei noi căi oenologice.
Cu conștiința de a avea resursele potrivite, locul potrivit, un microclimat extraordinar și oameni calificați, s-a născut viziunea de la baza Cristo di Campobello.

Cristo di Campobello se bazează pe o filosofie care privilegiază calitatea, de la început și până la sfârșit. De aceea compania a ales vinificare individuală pentru fiecare podgorie și respectul pentru fiecare teritoriu unic și prețios. Iar calitatea vinurilor provenite de la această cramă se datorează tenacității, muncii și pasiuni celor care lucrează aici zi de zi.

În ceea ce privește terenul, accentul este pus pe origini. La crama Cristo di Campobello solul este calcaros, cu o altitudine de 230–270 m deasupra nivelului mării, situat la 8.000 de metri de coastă. Podgoria se întinde pe o suprafață de 35 de hectare în Agrigento, Sicilia și găzduiește mii de culturi de viță de vie, toate recoltate manual.

Fiecare vin produs aici este unic pentru că provine dintr-un pământ unic. La crama Cristo di Campobello a degusta un vin înseamnă a descoperi și a cunoaște un teritoriu.
Vezi Vinuri
Parteneri
Cramele noastre