Prosecco preț – cât costă un produs italian?
Prosecco preț – cât costă un produs italian?

Publicat 14 December 2022

Vrei să cunoști Prosecco preț și alte informații de interes? Iată mai multe informații care te-ar putea interesa!


Italia este renumită datorită domeniilor viticole pe care le deține, iar gustul băuturilor italienești are un farmec aparte. Atât vinul clasic, cât și vinul spumant au o semnificație importantă pentru noi toți, fiind niște băuturi prezente la toate evenimentele importante din viețile noastre. În ultimii ani, vinul spumant cum ar fi vinul Prosecco, a început să fie din ce în ce mai apreciat fiind considerat o băutură sofisticată.

Băuturile italienești sunt caracterizate de calitate. Strugurii sunt atent culeși și sortați înainte să se transforme în vin, iar acest lucru se simte încă de la prima degustare. Procesul de obținere a unei sticle de vin spumant este sofisticat și de lungă durată, tocmai pentru a se putea obține savoarea de care suntem cu toții îndrăgostiți. 

Datorită materiei prime și proceselor atent realizate, băuturile italienești pot fi considerate de multe ori scumpe. Este adevărat faptul că prețul lor este mai ridicat, însă nu trebuie să uităm niciodată de raportul preț-calitate. Suntem siguri de faptul că toată lumea își dorește să savureze o băutură calitativă și plăcută la gust, iar o astfel de stilă necesită o cheltuială puțin mai mare.

Prosecco este una dintre băuturile italienești care se comercializează la un preț relativ crescut, însă există și foarte multe variante accesibile. Spre deosebire de alte băuturi, acest tip de vin se comercializează în mai multe variante și astfel oricine va putea să aleagă un Prosecco preț pe placul lui. 

Cât costă o sticlă de Prosseco italienesc?

După cum spuneam și mai sus, prețul poate fi diferit de la o sticlă la alta, având în vedere atât cantitatea de lichid din sticlă, cât și procentul de alcool și gustul. Dacă vă doriți o sticlă de Prosecco, noi vă punem la dispoziție o gamă foarte variată din care puteți alege. Gustul, cantitatea și design-ul sunt diferite tocmai pentru a putea să alegeți acel Prosecco preț pe care îl doriți. 

Prețurile gamei noastre actuale de Prosecco pornesc de la 22 de lei pentru o sticlă Brilla Prosecco Rose de 0,20L cu 11% alcool și se termină la 375 de lei pentru o sticlă de Prior Valdobbiadene Prosecco Superiore Brut de 3L cu 12% alcool. În felul acesta, dacă vă doriți doar să degustați puteți opta pentru o cantitate mai mică, iar dacă vă doriți să serviți această băutură puteți opta pentru o sticlă mai mare care să ajungă pentru toată lumea. 

Vă punem la dispoziție și sticle de prosecco medii care au un preț mediu. Magnum Senior Valdobbiandene Prosecco Superiore Extra Dry este o sticlă de 1,5L cu un conținut fructat și se situează la prețul de 159 de lei. Dacă vă doriți totuși o sticlă de 0,75 L, nu trebuie să vă faceți griji cu referire la oferta noastră. Deținem și astfel de sticle al cărui Prosecco preț poate să fie de 99 de lei, 69 de lei sau 49 de lei. 

În funcție de prețul care vă avantajează, puteți opta pentru Prosecco alb sau rose, cu gust intens de fructe exotice, gust clasic de ierburi ușor aromate sau gust sezonier de citrice. Alegerea este în totalitate a voastră și depinde foarte mult de așteptările pe care le aveți referitoare la această sticlă de vin spumant. 

Multe dintre vinurile italienești au prețuri destul de ridicate, însă există și multe tipuri care sunt foarte accesibile. Vinul clasic sau vinul spumant provenit din Italia este extrem de savuros, chiar dacă prețul mai scăzut vă poate lăsa o altă impresie. Toate băuturile sunt realizate cu multă grijă, folosind cele mai calitative materiale. Toate acestea conduc către savoarea irezistibilă pe care ne-o oferă la fiecare înghițitură. Dintre toate vinurile, Prosecco este cel care oferă cea mai intensă savoare.