I Tirreni
I Tirreni s-a născut din uniunea de intenții a doi tineri (Dr. Agronomo Samuele Falciani și oenologul Tommaso Rindi) care, pe lângă studiile lor, împărtășesc pasiunea pentru vița de vie, vinul alb și vinul roșu toscan. Dornici să se angajeze pe o cale antreprenorială, au profitat de oportunitatea de a se stabili într-una dintre cele mai frumoase zone pe care le oferă peisajul viticol: Bolgheri și Maremma superioară.

Crama I Tiranni se află în prezent în Donoratico și se întinde pe o suprafață de 300 metri pătrați, iar cuvele de vinificare din oțel pe care aceștia le folosesc sunt mici, de aproximativ 750 ml. Această alegere garantează posibilitatea de a păstra strugurii separați, cu caracteristici diferite, astfel încât să poată fi vinificați cu specificațiile adecvate.

Îmbutelierea este realizată de ei, prin intermediul uzinei proprii de îmbuteliere și ambalare. Acest lucru asigură un control mai mare al acestei faze delicate a procesului în care este dorită sterilizarea absolută a suprafețelor care intră în contact cu vinul, astfel încât să garanteze consumatorului calitatea produsului și o capacitate mai mare de a rafina vinul în sticlă.
Vezi Vinuri
Parteneri
Cramele noastre