Espresso Wine
EspressoWine este prima linie italiană de vinuri de calitate oferită într-un pahar de 187 ml, ambalată în PET 100% reciclabil, igienică, gata de băut și ușor de transportat. Procesul special de termosigilare ermetică și tehnologia de vid în interiorul paharului prin atmosfera modificată (tehnologie protejată și brevetată la nivel mondial) păstrează calitatea vinului neschimbată până la momentul consumului.

Scopul companiei EspressoWine este de a optimiza procesul de dezvoltare a produsului care pornește de la analiza cerințelor precise ale consumatorului și de la o evaluare atentă a dinamicii pieței. O rețea selectă de colaboratori, împreună cu o echipă competentă de consultanți și oenologi, se străduiesc în mod constant să ofere o propunere completă și adecvată unei clientele mereu în căutare de excelență.

Datorită investițiilor semnificative în tehnologie și echipamente, fiecare fază a producției este controlată și testată pentru a asigura nivelul de calitate așteptat. Sistemul de calitate al companiei garantează satisfacția clienților, siguranța și autenticitatea produselor, dar și respectarea mediului înconjurător.
Vezi Vinuri
Parteneri
Cramele noastre