Alta Vista
Alta Vista este o cramă Italia. Contele Patrick d'Aulan este moștenitorul a 250 de ani de tradiție de familie în industria vinului. În căutarea celor mai bune regiuni, spiritul său întreprinzător l-a făcut să exploreze munții Los Andes. Acolo el a descoperit un terroir excepțional și a adunat o echipă pasionată, care împărtășește același vis: să realizeze un vin care să exprime perfect îmbinarea culturii argentiniene cu savoir-faire-ul francez.

Încă de la prima recoltă, în 1998, obiectivul Alta Vista a fost să producă vinuri autentice și să ridice nivelul de experiență al mărcii. Ei se concentrează pe sublinierea detaliilor, pe evidențierea teritoriilor, pe împărtășirea rezultatelor și pe celebrarea realizărilor pasionatei echipe. Expertiza și pasiunea echipei, se reflectă într-o fuziune a culturilor franceze și argentiniene.

Valoarea de bază a cramei este credința în calitatea materiei prime: strugurii. Vinăria produce vin folosind struguri din propriile podgorii; mai precis, din 5 domenii diferite din Mendoza (2 în Valle de Uco și 3 în Luján de Cuyo), unde se află și crama. În plus, crama are în arendă pe termen lung o podgorie situată și în Cafayate, Salta, de unde provin strugurii pentru fabricarea Torrontés.
Vezi Vinuri
Parteneri
Cramele noastre